Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 26χρονη Μεναξί Ταπάρ, ηθοποιός ταινιών Bollywood, έγινε θύμα απαγωγής και δολοφονίας δύο συναδέλφων της, οι οποίοι ήθελαν να αποσπάσουν από την οικογένειά της 22.056,70 ευρώ (1.500.000 ρουπίες).

Όπως γρέφτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Telegraph, o 36χρονος Αμίτ Τζαισβάλ και η φίλη του Πρέτι Σουρίν, αποφάσισαν να απαγάγουν τη συνάδελφό τους, μετά από διηγήσεις της για τα περιουσιακά στοιχεία και την κοινωνική θέση της οικογένειας της στην περιοχή Dehra Dun, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, στα βόρεια της χώρας.

Οι τρεις τους γνωρίστηκαν παίζοντας στην ταινία τρόμου «404» και τη σκότωσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Η Ηρωίδα».

Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι δολοφόνοι της, κάλεσαν τη νεαρή ηθοποιό σε εκδρομή στην Gorakhpur, μία μικρή πόλη στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ, γνωστή για τους βουδιστικούς ναούς της. Εκεί, την κρατούσαν όμηρο ώσπου οι δικοί της να τους δώσουν τα λύτρα που ζητούσαν.

Οι αρχές είπαν πως οι απαγωγείς εκβίαζαν τη μητέρα της ηθοποιού, λέγοντάς της ότι, αν δεν πάρουν τα χρήματα που περιμένουν, θα υποχρεώσουν την Ταπάρ να πάρει μέρος σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Παρόλο που η μητέρα της Ταπάρ πλήρωσε μέρος του ποσού, καταθέτοντάς το στο λογαριασμό της κόρης της, με σκοπό να κάνουν ανάληψη οι απαγωγείς, τελικά, εκείνοι, τη σκότωσαν λίγο αργότερα.

Η άτυχη ηθοποιός στραγγαλίστηκε, κατόπιν αποκεφαλίστηκε και οι συνάδελφοί της, αφού τοποθέτησαν το κεφάλι της σε τσάντα, το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν που τους μετέφερε πίσω στη Βομβάη. Το σώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή νερού.

Οι Τζαισβάλ και Σουρίν συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους την κάρτα SIM του κινητού τηλεφώνου της 26χρονης και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι είχε μετακομίσει στη Βομβάη –κέντρο κινηματογράφου της Ινδίας και πόλη στην οποία διεξάγεται το ετήσιο Mumbai Film Festival- από την επαρχία Uttar Pradesh, επειδή η σύζυγος του Τζαισβάλ έμαθε για τη σχέση τους, με σκοπό να βρουν μια θέση στη βιομηχανία ταινιών Bollywood.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε εξέλιξη.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook