Ο άτυχος Ηρακλειώτης μετά από χρόνια αιμοκάθαρσης πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

Το ποσό που αποζητά το Νοσοκομείο, έφτασε σε αυτό το εξωφρενικό νούμερο γιατί ενώ ο 56χρονος δικαιούταν χαρτί απορίας από την Πρόνοια, και οι δύο πλευρές, Νοσοκομείο και ασθενής το αμέλησαν.
Σύμφωνα με δηλώσεις ενός συγγενή του θανόντος στην εφημερίδα Πατρίδα

“Ο εξάδελφος μου ζούσε με την μητέρα του και ξεκίνησε να κάνει αιμοκάθαρση πριν το 1998. Πριν 2 χρόνια η μητέρα του πέθανε και του άφησε κληρονομιά ένα παλιό σπίτι και ένα μαγαζί στην οδό Ιτάνου, το οποίο δόθηκε αντιπαροχή.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2010, πέθανε στην Εντατική του ΠΕΠΑΓΝΗ και πριν λίγο καιρό μας ήλθε ένα χαρτί ότι οφείλει για νοσηλεία 12 ημερών στη ΜΕΘ 14.000 ευρώ. Οταν ζητήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει, ενημερωθήκαμε από το νοσοκομείο ότι οφείλει συνολικά 402.000 ευρώ για νοσηλεία στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού την τριετία 2007- 2010. Επί τόσα χρόνια χρέωναν αυτό τον άνθρωπο χωρίς να τον πιέσουν να εκδόσει χαρτί απορίας.

Τώρα καλούμαστε εμείς να ξεκαθαρίσουμε αυτό το ποσό, όμως κάναμε όλοι οι συνδικαιούχοι αποποίηση κληρονομιάς του οικήματος στην Ιτά- νου και το νοσοκομείο δεν πρόκειται να εισπράξει τίποτα.

Εγώ πρότεινα να δώσουμε στο ΠΕΠΑΓΝΗ το μισό ποσό δηλαδή 200.000 ευρώ, όμως το Δ.Σ. αρνήθηκε”.