Στη Κρήτη θα βρεθούν σήμερα, στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ομιλία Βενιζέλου στο Ηράκλειο

Ο κ. Βενιζέλος, που όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, θα είναι επικεφαλής του «πράσινου» ψηφοδελτίου στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιήσει εκλογική συγκέντρωση στο Λίντο στις 7:30 το απόγευμα.

Οι προετοιμασίες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη του κ. Βενιζέλου είναι πυρετώδεις ενώ η σημερινή συγκέντρωση θα αποτελέσει  κριτήριο για το που θα κινηθεί το κόμμα τοπικά.

Σε σχετική ανακοίνωση τςη νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:

\”Το Ηράκλειο καλείται για μια ακόμα φορά να υποδεχτεί τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη γνωστή θέρμη, που πηγάζει αστείρευτη από τη σχέση των Κρητικών με το Κίνημα. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος οπλισμένος με επιχειρήματα και προτάσεις, θα καταθέσει στο Λίντο τις προοπτικές της επόμενης ημέρας και της Αυτοδύναμης Ελλάδας. Να είστε και εσείς στο εφαλτήριο της Νίκης\”!

Στα Χανιά ο Αλ. Τσίπρας

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό Χανίων, που θα γίνει στις 8:30 το βράδυ στο Παλιό Τελωνείο.

Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα κατά την παραμονή του στα Χανιά περιλαμβάνει σήμερα στις 11:30 το πρωί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, στις 12:30 επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων και στις 1:30 το μεσημέρι συνάντσηη στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο με φορείς των επαγγελματικών, βιοτεχνών, εμπόρων και του τουρισμού ενώ η περιοδεία του στα Χανιά θα κλείσει στις 8:30 το βράδυ,  με την συγκέντρωση στο Παλιό Τελωνείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook