Αποκλειστικές φωτογραφίες της 24χρονης Κολομβιανής ιερόδουλης Dania Suarez που πρωταγωνίστησε στο σεξουαλικό σκάνδαλο με τους υπάλληλους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την New York Daily News.

Η νεαρή χωρισμένη μητέρα ενός εννιάχρονου παιδιού για 47 δολάρια ίσως είναι το άτομο που σημάνει την αρχή του τέλους της εποχής Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Αυτά τα λίγα δολάρια φαίνεται να αρνήθηκε να πληρώσει ένας άντρας της Μυστικής Υπηρεσίας του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα από τα \”εργαζόμενα\” κορίτσια γνωστού οίκου ανοχής στην Cartagena της Κολομβίας.

Η νεαρή σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έβαλε τις φωνές, αρνούμενη να φύγει από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Caribe όπου διέμεναν εκπρόσωποι του Τύπου, διπλωματικοί ακόλουθοι και μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Υπάλληλοι των Υπηρεσιών, αλλά στρατιωτικό προσωπικό κάλεσαν τουλάχιστον 21 πόρνες στο ξενοδοχείο στην Cartagena της Κολομβίας, ενώ η άφιξη του αμερικανού προέδρου , προκειμένου να παραστεί σε διάσκεψη, αναμένονταν πολύ σύντομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δώδεκα πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που συνόδευαν τον πρόεδρο στο ταξίδι του ανακλήθηκαν στις ΗΠΑ λόγω \”απρεπούς συμπεριφοράς\”. Πιάστηκαν στα πράσα με \”παρέα\” ντόπιων ιερόδουλων και τώρα κατηγορούνται για \”αγορά ερωτικών υπηρεσιών\”.

Συγκεκριμένα τα μέλη της μυστικής υπηρεσίας διασκέδαζαν στο στριπτιτζάδικο \”Pley Club\” και σύμφωνα με μαρτυρίες καυχιόντουσαν πως \” δουλεύουμε για τον Ομπάμα\”, \”είμαστε εδώ για να τον προστατεύσουμε\”. Όταν ήρθε ο λογαριασμός εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν και ξεκίνησε μεγάλη φασαρία. Μάλιστα τις κάλεσαν και στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, γεγονός που έκανε έξαλλους τόσο τους ανώτερούς τους, όσο και τον ίδιο τον Ομπάμα.

Στον ένα έκ των τριών αμερικανών των μυστικών υπηρεσιών ΄δόθηκε το \’\”πράσινο φως\” να συνταξιοδοτηθεί, στον άλλο προτάθηκε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος να παραιτηθεί.

Ήταν ξημερώματα όταν ο υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ενός πράκτορα με την Dania. Μάλιστα το προσωπικό του ξενοδοχείου μπήκε στην μέση για να τους χωρίσει ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας.

Σήμερα το σκάνδαλο έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο στην ιστορία της Μυστικής Υπηρεσίας

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook