Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 15  βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/4, περιμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
(meteo.gr)