Δήλωση με αφορμή τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου επέτειο της  επιβολής της επτάχρονης στρατιωτικής δικτατορίας ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, σε ανακοίνωση του αναφέρει τα έξης:

\”Με αφορμή την σημερινή μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου 1967, επέτειο της  επιβολής της επτάχρονης στρατιωτικής δικτατορίας στην πατρίδα μας, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ άλλοτε η αναγκαία θωράκιση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και η διατήρηση των Δημοκρατικών Θεσμών. Ο ελληνικός λαός καλείται στις προσεχείς εκλογές να αποφασίσει για το μέλλον του, το οποίο μπορεί να διασφαλιστεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης και μακριά από τις επιδιώξεις και τις πρακτικές κάποιων από τους  \”νοσταλγούς του παρελθόντος\”».

Σχετικά με την θρασύτατη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, ο κ. Βαλυράκης επεσήμανε ότι οι ίδιοι οι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να απομονώσουν ακραίες μειοψηφίες που διεκδικούν θέση στο Κοινοβούλιο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook