Τη δράση ακραίων ομάδων, που όπως είπε, «δεν πιστεύουν σε τίποτε και ασκούν μόνο βία», καταδίκασε σε ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη χθεσινή επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά του Π. Ευθυμίου.

«Υποχρεώνομαι σήμερα να θυμίσω, ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε λόγο για συμμορίες κουκουλοφόρων που καίνε τα πάντα και ποτέ δεν πιάνονται και άλλες συμμορίες που χαιρετίζουν χιτλερικά και τρομοκρατούν τον κόσμο.

«Η βία δεν είναι δικαίωμα. Είναι έγκλημα για όποιον το κάνει. Και κατάντημα για όσους το ανέχονται. Οι κουκούλες δεν είναι άποψη. Είναι ντροπή», πρόσθεσε. Υπενθύμισε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός πάλεψε τους Ναζί και υπέφερε από αυτούς, σημειώνοντας πως όπως και επί Κατοχής κουκουλοφόροι και Ναζί ήταν ένα πράγμα, έτσι και τώρα είναι ένα πράγμα.

«Εγώ το υποσχέθηκα: θα τους βγάλω τις κουκούλες. Θα δούμε ποιοι κρύβονται από πίσω τους. Κι εσείς απομονώστε όλους τους οπαδούς της βίας, όλους τους νοσταλγούς της τυραννίας και της κατοχής», συμπλήρωσε.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook