Σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η οποία όρισε ως παρατηρητή διαιτησίας στην αναμέτρηση Ρόδος – Κόρινθος που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα, τον Κορίνθιο, Παναγιώτη Αργύρη!

Στη Ρόδο, στο …ανάγνωσμα του ονόματος, έτριβαν τα μάτια τους από απορία, ωστόσο η …θολούρα, δεν αλλοίωνε το όνομα του Κορίνθιου παρατηρητή, που ήρθε να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το κλίμα, λίγα 24ωρα πριν από έναν αγώνα υψίστης βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας!

Κατ’ αρχήν, η ημέρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση προκάλεσε το πρώτο «σοκ», ενώ ακολούθησε η στάση της Κορίνθου και η πίεση που επιδίωξε να ασκήσει μέσω υψηλά ιστάμενων προσώπων στην Λίγκα, για να γίνει η σέντρα του ματς στις 3.30μ.μ και όχι στις 5μ.μ, προφανώς για να κρατήσει μακριά από το Στάδιο όσο το δυνατόν περισσότερους οικογενειάρχες.

Στη Ρόδο πάντως, δεν το άφησαν να περάσει έτσι. Επικοινώνησαν άμεσα με τα αρμόδια όργανα και ζήτησαν εξηγήσεις, για να λάβουν τελικά μία συγνώμη και τη βεβαίωση πως θα υπάρξει διόρθωση. Ακόμα κι έτσι
όμως, ο ορισμός αυτός δεν παύει να προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν ή …βλέπουν κάποιοι το ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook