Αυτός ο Εργοτέλης δεν άξιζε να μείνει. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ούτε και στο τελευταίο παιχνίδι κατόρθωσε να κάνει το καθήκον της, αφού ηττήθηκε στην Ξάνθη και του χρόνου θα αγωνίζεται δεύτερη κατηγορία. 
Οι κιτρινόμαυροι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στο Χαριλάου, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Άρη και αυτοκτόνησαν για μια ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Απλά τη φορά αυτή το κακό είναι οριστικό. 
Στα δύο τελευταία παιχνίδια σημείωσε ισάριθμες ήττες αποδεικνύοντας πως –παρά το έντονο παρασκήνιο- δεν άξιζε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. 
Το σκορ άνοιξε η Ξάνθη στο 69΄ με τον Μάνταλο. Το 1-1 έκανε ο Τζούνιορ. Ακολούθησαν δύο γκολ για τους γηπεδούχους με Σουάνη και Τζουμάνη στο 75΄ και 83΄ αντίστοιχα. Στο 86΄ μείωσε ο Λεάλ σε 3-2, με τον Μαρκόφσκι να ρίχνει οριστικά τον Εργοτέλη στο 90΄ κάνοντας το 4-2.
Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ (46\’ Τσουμάνης), Βάλλας, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος (61\’ Σουάνης), Σταθάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Αλτιπαρμακόφσκι.
Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζανακάκης (80\’ Ολίσε), Σίλβα Ζούνιορ, Χίμπλιγκερ (5\’ Μπέτο), Σαρρής, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Χαντί (64\’ Λεάλ), Φραγκουλάκης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριτσώνης, με επόπτες τους Γκάκγα και Ευθυμιάδη, ενώ 4ος είναι ο Σελίμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook