Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας, 53χρονη μικροβιολόγος, η οποία επιχείρησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο, κατηγορούμενη για απείθεια και φορολογικές παραβάσεις.
Η 53χρονη μικροβιολόγος, την Παρασκευή, όταν είδε τους αστυνομικούς που πήγαν στο ιατρείο της, για να αποφύγει τον έλεγχο, δεν επέτρεψε την είσοδό τους, κλείνοντας την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.

Μετά από έρευνα, η μικροβιολόγος εντοπίστηκε στον Άγιο Δημήτριο και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, για το αδίκημα της απείθειας. Επιπλέον από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο της, βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκε η μη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και στο μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Η 53χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., προκειμένου να κινηθεί η διοικητική διαδικασία και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook