Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Πατέρας της είναι ο Ανδρέας Σταματεράκης, συνταξιούχος δάσκαλος με καταγωγή από τα Ακούμια Αγίου Βασιλείου και μητέρα της ήταν η Παγώνα το γένος Φωτάκη, νηπιαγωγός, με καταγωγή από τις Μέλαμπες Αγίου Βασιλείου.

Τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου και στη συνέχεια φοίτησε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολήθηκε με την ενεργό δικηγορία για 8 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου για τρία έτη, ενώ κατόπιν εξετάσεων ανέλαβε καθήκοντα Συμβολαιογράφου της περιφέρειας Μυλοποτάμου με έδρα το Πέραμα, από το έτος 2004.

Υπήρξε ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας για πολλά χρόνια, απ’όπου απεχώρησε το 2010, διαφωνώντας με τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης του κόμματος. Στη συνέχεια προσχώρησε στην Δημοκρατική Συμμαχία, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, και είναι και Πρόεδρος του τοπικού διοικητικού συμβουλίου στο Ρέθυμνο.

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Κωστή Ανδρουλιδάκη και έχουν δύο παιδιά, τη Στέλλα 8,5 ετών και τον αβάπτιστο ακόμα Ανδρέα 2,5 μηνών και είναι εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.
Ονειρεύεται τα παιδιά της να ζήσουν σε μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook