Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Χανίων, σε συνεργασία με το Σ.Δ.Π. Χανίων και την Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων, με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, Γιάννη Σπάθα.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΧ:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 η Ημερίδα διαιτησίας με θέμα το ποδόσφαιρο και ομιλητή τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά κ. Γιάννη Σπάθα, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, μαζί με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Ο κ. Σπάθας έδωσε συμβουλές στους διαιτητές που παρακολούθησαν την Ημερίδα για το τι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στα παιχνίδια που διευθύνουν, αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντι σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες. 
Το μάθημα παρακολούθησαν, πέρα από τους διαιτητές του Σ.Δ.Π. Χανίων, ο πρώην πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ηρακλείου, κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης, μαζί με τον γιο του Στάθη, ο διαιτητής του Συνδέσμου Πειραιά, Γιάννης Κοντιζάς, αλλά και οι ενωσιακοί προπονητές Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης, παρακολούθησε την Ημερίδα μαζί με τους Αντιπροέδρους., κ. Γιώργο Ζαγουράκη και κ. Δημήτρη Λυκάκη και τον Έφορο Μικτών Ομάδων κ. Γιάννη Γιαννουλάκη, και μετά το τέλος της απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Σπάθα εκ μέρους της Ε.Π.Σ. Χανίων και του Σ.Δ.Π. Χανίων, ενώ του πρόσφερε και ένα κρητικό μαχαίρι σαν ενθύμιο της επίσκεψης του στα Χανιά. 
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον κ. Γαρεφαλάκη από τον Αντιπρόεδρο του Σ.Δ.Π. Χανίων κ. Απόστολο Κουρκούνα, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Γιαννακάκη να ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους στα Χανιά τόσο τον κ. Σπάθα όσο και τον κ. Γαρεφαλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook