Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Το ψηφοδέλτιο εκφράζει τη βούληση της ΝΔ να κάνει πράξη τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, να προτάξει την απόδοση Δικαιοσύνης, αλλά και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα της λίστας

1. Χαράλαμπος Αθανασίου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όπου εκλέγεται από το 2008 έως σήμερα. Εργάστηκε για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα δικαστή, την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης και την απεξάρτηση της Δικαστικής από την Εκτελεστική Εξουσία.
2. Χρύσανθος Λαζαρίδης του Αλεξάνδρου, σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ.
3. Γιάννης Μιχελάκης, εκπρόσωπος της ΝΔ
4. Ηλίας Κονοφάγος, χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης.
5. Αναστασία Σαλή-Παπασαλή, πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου. Καθηγήτρια Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας.
6. Σταύρος Παπαγεωργίου, πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε δήμαρχος του Δήμου Ιθώμης, μέλος του ΔΣ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας και εκπρόσωπος στη Γενική της Συνέλευση.
7. Μαρία Ελένη Σούκουλη-Βιλιάλη, πολιτικός μηχανικός.
8. Θεόδωρος Λαμπράκης, Οικονομολόγος.
9. Γεώργιος Πετράκης, υπάλληλος δασικής Υπηρεσίας. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.
10. Σωτήριος Βαχαβιώλος, πτυχιούχος Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Fairleingh Nτίκινσον με BSEE.
11. Δήμητρα Λυγούρα, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων. Καθηγήτρια Πληροφορικής στο Κέντρο Πληροφόρησης και Στήριξης Νέων του Δήμου Δάφνης.
12. Δημήτρης Τσομώκος, καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook