Η Ε.Π.Σ. Χανίων διοργανώνει φέτος το 28ο Παγκρήτιο Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\” το Σάββατο 5 Μαΐου, με τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, που έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1996, 1997 και 1998.

Η πρώτη προπόνηση για τη Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη (26/4, 16.00) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την Ε.Π.Σ.Χ.:

Με αφορμή τη διεξαγωγή του 28ου Παγκρητίου Κυπέλλου \”ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ\”, που φέτος διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Χανίων το Σάββατο 5 Μαΐου 2012, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση της Μικτής ομάδας, που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1996, 1997 και 1998, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τους Ενωσιακούς προπονητές, Βαγγέλη Πρόκο και Γιάννη Μηνά, είναι οι εξής:

Σούλιαρης Ευάγγελος, Στεφανίδης Ηλίας, Σμυρνάκης Εμμανουήλ, Τερεράκης Κωνσταντίνος, Καζάκος Μιλτιάδης, Λεβεντέλης Ιωάννης (Αρης Σούδας), Φυντικάκης Βασίλειος, Σκουλουδάκης Δημήτριος, Κοκκινάκης Ιωάννης, Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Νέοι Χανίων), Πάτας Νικόλαος (Ασπίδα), Κυδωνάκης Κωνσταντίνος (Δόξα Παχιανών), Αμαξόπουλος Ευγένιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Καραταράκης Γεώργιος, Δερουκάκης Ευάγγελος (Ιωνία 2000), Κωνσταντουδάκης Νικόλαος (ΙΝΚΑ), Λεβεντάκης Παναγιώτης (Κεραμειά), Κομπογεννητάκης Ελευθέριος, Γιουρουκάκης Ιωάννης, Σκαλιδάκης Θεόδωρος (Κισσαμικός), Κοντορινάκης Αλέξανδρος (Κρητικός Αστήρ), Κακακξυλάκης Βασίλειος (Κορωνίδα), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Πενταράκης Χαράλαμπος, Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Κουράκης Φανούριος-Μάρκος (Ποσειδών Τσικαλαριών).

Από την Ε.Π.Σ. Χανίων παρακαλούνται τα σωματεία να ενημερώσουν τους άνωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για την προπόνηση.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook