Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Κρητικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά και δυτικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό ασθενείς, με εξαίρεση τα κεντρικά και ανατολικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 29/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 29/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 29/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριο καιρό  περιμένουμε τις απογευματινές ώρες  στον Άγιο Νικόλαο σήμερα , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 29/4, περιμένουμε αίθριο καιρό, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική  διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook