Κάλεσμα σε συλλαλητήριο σήμερα Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Νέων Καταστημάτων των Χανίων ενάντια στα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για τη Λιβύη, απευθύνει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πόλης Χανίων.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται: \”Προπομπός των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, είναι η στρατιωτική επιχείρηση που αναπτύσσεται ήδη με πρόσχημα την απομάκρυνση των ξένων υπηκόων από τη Λιβύη. Κοντά στις ακτές της Λιβύης έχουν σπεύσει πολεμικά πλοία πολλών χωρών και η συγκέντρωση συνεχίζεται\”.

\”Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις που δρομολογούνται με επίκεντρο τη Λιβύη φέρνουν στην επικαιρότητα το ρόλο της Κρήτης στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και της αμερικανικής βάσης της Σούδας, αλλά και των λιμενικών εγκαταστάσεων στους Καλούς Λιμένες, στη νότια Κρήτη, όπου ήδη έχει ελλιμενιστεί αμερικανικό πλοίο με κοντέινερ αγνώστου περιεχομένου ναυλωμένο από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

 Καλούμε το λαό και τη νεολαία των Χανίων να καταδικάσουν κάθε σκέψη και προσπάθεια εμπλοκής της χώρας μας στο όνομα των \”συμβατικών υποχρεώσεων\” στα ΝΑΤΟικά σχέδια επέμβασης στη Λιβύη με πρόσχημα την \”ανθρωπιστική βοήθεια\” και την \”αποκατάσταση της δημοκρατίας”.

Να δηλώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο στις 6:30μμ στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook