Το Facebook δείχνει να θέλει να ανεβάσει και άλλο τον πήχη σε σχέση με τα άλλα ανταγωνιστικά δίκτυα και σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρυτή του Mark Zuckerberg – σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού σταθμού Abc – όποιος θέλει, μπορεί να εγγράφεται και να δηλώνει πως θέλει να γίνει δωρητής οργάνων.

Από σήμερα λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε ότι είστε ένας δωρητής οργάνων στο χρονοδιάγραμμά σας, και να μοιραστείτε την ιστορία σας σχετικά με το πότε, πού και γιατί αποφάσισε να γίνει δωρητής.

Με αυτήν την λειτουργία ο ίδιος πιστεύει πως θα λυθεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό με την έλλειψη οργάνων «Σήμερα, πάνω από 114.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, περιμένουν για μεταμόσχευση καρδιάς, νεφρών ή του ήπατος που θα σώσουν τις ζωές τους. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους – κατά μέσο όρο 18 άτομα ανά ημέρα – πεθαίνουν περιμένοντας, γιατί απλά δεν είναι αρκετοί οι δωρητές οργάνων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες», δήλωσε ο ίδιος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook