Συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη το φιλανθρωπικό «Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης», που διοργανώνει το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά με τη συμμετοχή ( 28) εικοσιοκτώ ερασιτεχνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης του νομού Χανίων.

Στα πλαίσια του τουρνουά οι ομάδες πρόσφεραν τρόφιμα και ρούχα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, ενώ χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από χορηγίες θα δοθεί στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στα ΚΗΦΑΑΜΕΑ, καθώς και στο 2ο και 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων.

Την ημέρα του μεγάλου τελικού, η ημερομηνία του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα, εκτός από τον κύριο αγώνα, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις όπως διαγωνισμός τρίποντων, αγώνας μεταξύ παικτών από το Δήμο Πλατανιά με ομάδα επιλογής αλλά και αγώνας επίδειξης με αμαξίδια ΑμΕΑ.

Το ΝΠΔΔ αφού συγχαρεί και ευχαριστήσει τους παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν για την ευγενική τους πρωτοβουλία και προσφορά, καλεί όλους εσάς να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook