«Προκλητικές και ανεύθυνες» χαρακτήρισε o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τις πολιτικές παρατάξεις που καλούν τον Έλληνα πολίτη να τις ψηφίσουν «ώστε να οδηγήσουν στην καταστροφή της χώρας» .

«Αυτή είναι η διαπλοκή και το δημόσιο σκάνδαλο, αυτές οι προτάσεις μιας συγκεκριμένης παράταξης της Αριστεράς» δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Τομέα Γυναικών του κόμματος, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις απόψεις του Α. Σαμαρά ως «ντεμοντέ», οι οποίες δεν εναρμονίζονται με την σημερινή κατάσταση της χώρας .

\”Είναι προκλητικά ανεύθυνο, τυχοδιωκτικό, είναι πραγματικά προκλητικό για τον ελληνικό λαό να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ελαφρά τη καρδία προτείνουν στον Έλληνα πολίτη να καταστραφεί και αυτός και ο τόπος. Δηλαδή να γίνουν επιλογές, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια, ακαριαία θα οδηγήσουν την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από την ευρωζώνη, πίσω στη δραχμή, δηλαδή στα νύχια των κερδοσκόπων που έβγαλαν τα ευρώ τους και περιμένουν τώρα να τα φέρουν για ν’ αγοράσουν φθηνά την Ελλάδα της δραχμής.

Αυτή είναι η διαπλοκή, αυτό είναι το μεγάλο δημόσιο σκάνδαλο. Αυτές οι προτάσεις, που τις διατυπώνει μάλιστα μια εκδοχή, μια όψη της αριστεράς.

Δεν θέλω να σχολιάσω τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά, γιατί είναι δυστυχώς πολύ ντεμοντέ. Δεν νομίζω ότι εναρμονίζονται με την αισθητική της σημερινής εποχής\” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ>

Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει η Ελληνίδα την κρίση, ως η νοικοκυρά του σπιτιού και η μάνα των παιδιών. «Η γυναίκα είναι αυτή που στην ελληνική κοινωνία παλεύει να τα φέρει βόλτα η οικογένεια της» . «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ η Ελληνίδα δεν θα είχε την θέση που έχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία» είπε ακόμα ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για να εξαλείψει όποιες φυλετικές ανισότητες υπάρχουν ακόμα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στα μέτρα που θα πάρει η παράταξη για την ανάπτυξη της γυναίκειας επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας, ειδικά στις νέες γυναίκες.

Για άλλη μία φορά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε ότι «ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε» προκειμένου να βγει η χώρα από το μνημόνιο σε τρία χρόνια και κάλεσε τις γυναίκες να δώσουν βροντερό παρών τόσο την Παρασκευή στο Σύνταγμα, όσο και την Κυριακή, 6 Μαΐου, στις κάλπες.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook