Την πλήρη ετοιμότητα του Δήμου Ηρακλείου και των υπηρεσιών του για την διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής 6 Μαΐου επαναβεβαίωσε ό Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την συμμετοχή των αντιδημάρχων.

Η δημοτική αρχή είναι πανέτοιμη ώστε και να αντιμετωπισθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν αλλά και για να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι δημότες ψηφοφόροι την ημέρα των Βουλευτικών εκλογών.

Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Ηρακλείου είναι 224 ενώ των ετεροδημοτών είναι 4 και θα βρίσκονται στο 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Φιλελλήνων και Σκεπεντζή στις εργατικές κατοικίες Μπεντεβή.

Τα προγράμματα ψηφοφορίας έχουν ήδη αναρτηθεί έξω από το Δημαρχείο (ΛΟΤΖΙΑ), σε όλες τις σχολικές μονάδες που είναι εκλογικά τμήματα στα δημοτικά καταστήματα ,δημόσιες υπηρεσίες αλλά και σε όλους στους δημόσιους χώρους.

Αύριο Παρασκευή θα μεταφερθούν κάλπες και παραβάν στα εκλογικά τμήματα ενώ το Σάββατο θα μεταφερθεί το εκλογικό υλικό.

Το κέντρο ενημέρωσης και συντονισμού του Δήμου Ηρακλείου θα εγκατασταθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας ,Ανδρόγεω 2 από το μεσημέρι της Παρασκευής 4-5-2012 μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας 7-5-2012

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook