Μία αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε εντυπωσιακά και συνεχίστηκε με αρκετά προβλήματα ολοκληρώνεται για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων την Παρασκευή (4/5) με το παιχνίδι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 πόλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Η χανιώτικη ομάδα βλέπει σαν γιορτή το συγκεκριμένο παιχνίδι στο κολυμβητήριο Χανίων και θέλει να \”κλείσει\” επιτυχημένα το πρωτάθλημα, στο οποίο ο στόχος της παραμονής είχε επιτευχθεί από πολύ νωρίς.
Ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, Γιάννης Ζαγουράκης, σε δηλώσεις του στο nox.gr αναφέρεται στο ματς με το \”τριφύλλι\”: \”Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε την τελευταία αγωνιστική της Α1 και θέλουμε να κλείσουμε τον κύκλο αυτής της σαιζόν με επιτυχία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ήταν μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που ανταπεξήλθαν με επιτυχία σε όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καταφέρνοντας να σώσουν την ομάδα από τον α\’ γύρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα, θα είναι μία γιορτή για το πόλο των Χανίων\”.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18.00, με διαιτητές του κυρίους Σκαλοχωρίτη και Κατσαρό.
Στην αποστολή του Ν.Ο. Χανίων βρίσκονται οι: Γαλανίδης, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης, Μπατάκης, Φωκάς, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος, Σολανάκης, Λεβεντάκης, Λειψάκης, Κεραμειανάκης, Κουμής και Μαρκάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook