Την βασιλόπιτα του για το 2012 έκοψε την Kυριακή 29 Απριλίου ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.-www.canyon.gr).

Η κοπή έγινε στο Οροπέδιο Λιμνάκαρο πάνω από το χωριό Αβρακόντες στο Λασίθι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος. Στην κοπή παραβρέθηκαν περίπου 60 μέλη και φίλοι του ομίλου. Ακολούθησε κλήρωση δώρων, φαγοπότι και κρητικό γλέντι .

Ο Όμιλος κλείνει πέντε χρόνια ζωής και επαφής με το άγριο φυσικό περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα με τα απάτητα φαράγγια του νησιού. Έχει καταφέρει μέσα από μια δύσκολη πορεία να εξερευνήσει και να καταγράψει πάνω από 70
άβατα φαράγγια στην Κρήτη.

Έχει μεταφέρει τεχνογνωσία και έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 100 νέους στη δραστηριότητα του canyoning. Μία extreme δραστηριότητα στο χώρο του βουνού. Μία δραστηριότητα που ακολουθώντας τους δρόμους του νερού αποκαλύπτει τόπους μοναδικής ομορφιάς και δίνει την δυνατότητα της άμεσης επαφής με τη δύναμη του υγρού στοιχείου.

Ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Καζαμία και τον Γιώργο Χαραλαμπάκη που συντρόφεψαν τους εκδρομείς με τη μουσική τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook