Ο Ρομπέρτο Φλόρες δαγκώνει και ακρωτηριάζει τα χείλη των γυναικών με τις οποίες σχετίζεται. Έχει παραμορφώσει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον δύο γυναίκες και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Την ανατριχιαστική ιστορία αποκάλυψε μια 22χρονη, η οποία έπεσε θύμα του.

«Ήταν πολύ ευχάριστος τύπος. Όμορφος και με πολύ χιούμορ. Σκέφθηκα ότι θα μπορούσε να είναι ο άνδρας της ζωής μου» είπε η Βικτόρια Σίλβα στο αμερικανικό δίκτυο Action News.

H άτυχη Βικτόρια είναι πλέον αναγκασμένη να κυκλοφορεί φορώντας μάσκα, για να κρύβει τα φρικτά σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σίλβα έμεινε έγκυος και αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Φλόρες. Εκείνος έγινε έξαλλος. Της επιτέθηκε και άρχισε να τη δαγκώνει στο πρόσωπο. Της έκοψε το πάνω χείλος και ένα τμήμα από το κάτω, ενώ της προκάλεσε βαρύ τραυματισμό και στη μύτη. Μάλιστα, η Σίλβα υποστηρίζει ότι ο Φλόρες... έφαγε τη σάρκα που της έκοψε!

Με το πρόσωπο γεμάτο αίματα, η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φλόρες είχε παραμορφώσει μια γυναίκα με τόσο ζωώδη τρόπο.

Το 2008 είχε επιτεθεί και είχε προκαλέσει εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο της συζύγου του. Ο Φλόρες παραμένει ασύλληπτος και οι Αρχές έχουν δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του, όχι μόνο για να φθάσουν στη σύλληψή του, αλλά και για να προστατέψουν και να προειδοποιήσουν άλλες γυναίκες που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο του!