Επισκοπή –Αρμένοι θα είναι και φέτος το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.
Ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων είναι η δεύτερη ομάδα του τελικού, αφού παρά την ήττα με 2-1 από το Ρέθυμνο 2010 στην Σοχώρα, πήρε την πρόκριση, χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Έτσι το συγκρότημα του Σπύρου Σπυριδάκη, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, με αντίπαλο και πάλι την Επισκοπή.

Ο ΟΦ Αρμένων προηγήθηκε στο σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Καρπουζάκη και λάθος του Γουνάκη. Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη ήταν ανώτερη στο β’ ημίχρονο και αφού ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρινάκη στο 59’, έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Ξενικάκη στο 69’.
Το τελευταίο 20λεπτό ήταν δραματικό, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Μουτζούρη (76’, 85’) και Βουτσά (86’), ενώ και ο ΟΦΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσακάλι (82’). Ο ΟΦ Αρμένων τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τσακάλι (90’) και του Χατζησπύρου (93’).

Ρέθυμνο 2010 (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Γουνάκης, Κούκλας, Ξενικάκης, Χριστοφορίδης, Γαγάνης (46’ Φουρναράκης), Βουτσάς, Βογιατζής (55’ Μουτζούρης), Πετκόβ, Χατζημπεκιάρης, Παναγιώτου, Μαρινάκης (77’ Μόσχου).

ΟΦ Αρμένων (Σπύρος Σπυριδάκης): Φραγκιαδάκης, Κουνατίδης, Α.Βογιατζάκης, Κονδύλης, Γεωργιουδάκης, Καρπουζάκης, Γκέργκι, Χατζησπύρος, Τσακάλι, Α. Κολυβάκης (90’+ Δρουδάκης), Γιανναδάκης (60’ Ν. Χαλκιαδάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook