Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με την Δημοκρατική Συμμαχία Λευτέρης Αυγενάκης άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό διαμέρισμα Βενεράτου.

Στο εν λόγω τμήμα ήταν προγραμματισμένο να ψηφίσει η Πρόεδρος του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη, εξαιτίας όμως του δυσάρεστου γεγονότος της απώλειας της μητέρας της αναγκάστηκε να μεταβεί εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

\”Η σημερινή μέρα ας είναι η απαρχή για μία νέα εποχή για τη χώρα μας. Η Δημοκρατική Συμμαχία, με ισχυρή κοινοβουλευτική δύναμη θα πιέσει ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, προκειμένου να μπορέσει και πάλι η χώρα να σταθεί στα πόδια της και να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, οι πολίτες της Κρήτης έδωσαν το μήνυμα, ότι τα πάλαι ποτέ κραταιά, αλλά αδιόρθωτα κόμματα, δεν μπορούν να αναλάβουν με υπευθυνότητα όλες εκείνες τις ενέργειες που επιβάλλονται για να βγει η χώρα από την κρίση. Οι πολίτες της Κρήτης αναγνωρίζουν ότι μόνο η Δημοκρατική Συμμαχία μπορεί να αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο του ρυθμιστή στην επόμενη κυβέρνηση.

Η Κρήτη αλλάζει σελίδα.
Η Κρήτη στηρίζει Δημοκρατική Συμμαχία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook