Οταν ένας πολιτικός αρχηγός αποκαλεί τον πρόεδρο ενός άλλου κόμματος… δοσίλογο, είναι προφανές ότι οι σχέσεις τους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ειδυλλιακές.

Πολύ περισσότερο όταν ο \”υβριστής\” έφυγε από το… μαντρί του μεγάλου κόμματος, ίδρυσε δικό του κόμμα και στις πρώτες εκλογές που κατέβηκε συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του 10% των ψηφοφόρων στερώντας από το πρώην κόμμα του τη δυνατότητα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ομως ο κώδικας καλής συμπεριφοράς επέβαλλε στον κ. Σαμαρά, αυτόν που δέχθηκε τους σκαιούς χαρακτηρισμούς του κ. Καμμένου, να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να συναντηθούν, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Το τηλεφώνημα στον κ. Καμμένο αποφασίστηκε να γίνει διά της τεθλασμένης. Η ιδιαιτέρα γραμματέας του προέδρου της ΝΔ τηλεφώνησε στη γραμματέα του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητώντας το τηλέφωνο του διευθυντή του γραφείου του κ. Καμμένου.

Αντί όμως για το τηλεφώνημα του κ. Γεωργαλά, ο κ. Μπούρας, διευθυντής στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ δέχθηκε αιφνιδιασμένος τηλεφωνημα από τον ηθοποιό και υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής κ. Παύλο Χαϊκάλη!

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά αυτοπροσδιορίστηκε ως βοηθός του κ. Γεωργαλά και ενημέρωσε το στέλεχος της ΝΔ ότι ο κ. Καμμένος δεν θα μπορέσει να πάει στη συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook