Πλήθος επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από συγγενείς και φίλους, που αποχαιρέτησαν τη σύζυγο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Όταν από την εκκλησία βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω, χειροκρότησε.

Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα, όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με δάκρυα στα μάτια. Ο κόσμος της φώναζε να κάνει κουράγιο…

Από νωρίς, έφτασαν στελέχη της ΝΔ και άνθρωποι εντός και εκτός πολιτικής, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη μεταφέρθηκε στα Χανιά, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, εκεί όπου την Τετάρτη στις 14:00 θα ψαλλεί τρισάγιο.

Η ταφή θα γίνει, σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook