Οι έρευνες για τη δράση ενός 31χρονου που διακινούσε κοκαΐνη σε τοξικομανείς της πόλης των Σερρών, οδήγησε στην εξάρθρωση σπείρας με τη συμμετοχή στρατιωτικού που είχε στην κατοχή της παράνομο οπλισμό αλλά και αρχαία νομίσματα!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τη δράση του 31χρονου και τον συνέλαβαν μαζί με τον 33χρονο στρατιωτικό και έναν ακόμη συνεργό του ηλικίας 32 χρόνων.

Οι έρευνες στα σπίτια τους απέφεραν στα χέρια των αστυνομικών 30,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 14,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 200 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Όμως, τα δυο αρχαία νομίσματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και να αναζητούσαν αγοραστές για να τα πουλήσουν.

Οι τρεις συλληφθέντες, που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, βαρύνονται και με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη ένα αεροβόλο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 mm με μία γεμιστήρα, πέντε αμπούλες αερίου και μια συσκευασία με 250 μεταλλικά σφαιρίδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook