Στα Χανιά έφθασε στις 5:30 μμ η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη η οποία θα παραμείνει απόψε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής προκειμένου όσοι πολίτες το επιθυμούν να ανάψουν ένα κερί.

Την Τετάρτη στις 2 μμ θα ψαλεί τρισάγιο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Το πρωί, πλήθος επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από συγγενείς και φίλους, που αποχαιρέτησαν την Μαρίκα Μητσοτάκη.

Όταν από την εκκλησία βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω, χειροκρότησε.

Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα, όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με δάκρυα στα μάτια. Ο κόσμος της φώναζε να κάνει κουράγιο…

Από νωρίς, έφτασαν στελέχη της ΝΔ και άνθρωποι εντός και εκτός πολιτικής, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook