Η παγκοσμίου φήμης κορυφαία φωτογράφος Annie Leibovitz επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον «τόπο του εγκλήματος» για να φωτογραφήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του πλανήτη σε ρόλους βγαλμένους από τα παραμύθια της Disney.

Το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να ντυθεί πριγκίπισσα και να χορεύει μαζί με τον γοητευτικό πρίγκιπά της. Ο ρόλος αυτός φαίνεται να ταιριάζει τέλεια στην πανέμορφη και προσφάτως μανούλα Penelope Cruz, η οποία υιοθετεί υπέροχα τον χαρακτήρα της Belle από την «Πεντάμορφη και το Τέρας», ενώ ο Jeff Bridges ως ο όμορφος πρίγκιπας, την σηκώνει ψηλά στον αέρα σε μια χορευτική φιγούρα.

\"\"

Η Σατανική Βασίλισσα από την κλασσική ιστορία της Disney « Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» μοιάζει εντελώς ανανεωμένη μέσα από το πρόσωπο της ηθοποιού Olivia Wilde. Η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία Tron: Legacy, έχει πάρει την πιο μοχθηρή της έκφραση και στήνεται μπροστά από τον μαγικό καθρέπτη, στον οποίο βλέπουμε το πρόσωπο του ηθοποιού Alec Baldwin.

\"\" 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την μοχθηρή Ursula από τη «Μικρή Γοργόνα», το «υποβρύχιο» παραμύθι της Disney που έκανε μικρούς και μεγάλους να γελάσουν, αλλά και να κλάψουν. Η Queen Latifah «φόρεσε» τα πλοκάμια της και την άσπρη περούκα, και ως η απόλυτη κυρίαρχος της θάλασσας ποζάρει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

\"\" 

Η φωτογράφιση έγινε με αφορμή την προώθηση των νέων πάρκων ψυχαγωγίας της Disney και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο τεύχος Απριλίου των περιοδικών O, The Oprah Magazine, People, People En Espanol, Real Simple, Essence, και InStyle. Για τους φανατικούς όμως θαυμαστές της Disney, κυκλοφόρησαν χθες Πέμπτη, οι πρώτες φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφισης. 

\"\"

\"\"


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook