Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε ένα από τα τέσσερα πλοκάμια του κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας που δρούσε κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλονίκη και εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μελέτη, μικρότερο αδελφό των δύο φερόμενων ως αρχηγών μιας εκ των εγκληματικών οργανώσεων.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες στο βράδυ στο συγκρότημα κατοικιών «Tέρα Μάρε» στην Περαία Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του γ\’ ανακριτή Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της τοκογλυφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη γιγαντιαία επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για την εξάρθρωση της πολυπλόκαμης οργάνωσης είχαν συλληφθεί, τον περασμένο Γενάρη, συνολικά 53 κατηγορούμενοι. Τριάντα ένας εξ αυτών παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, ανάμεσά τους και οι φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικών εγγυήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook