Η σορός ενός άντρα στο αυτοκίνητο του δασολόγου Κώστα Πενταράκη που εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι σε χαράδρα ύψους 100 μέτρων, κλείνει με δραματικό από ότι φαίνεται τρόπο την υπόθεση εξαφάνισης του δασολόγου που απασχολεί τις αρχές από το Μάρτιο του 2011.

Η σορός άντρα που πιθανολογείται ότι ανήκει στον 50χρονο δασολόγο, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητό του σε χαράδρα ύψους 100 μέτρων στην περιοχή της Ζούρβας.

Την επιχείρηση ολοκλήρωσαν πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων που ανέσυρε τη σορό ενώ ο ιατροδικαστής κ. Μπελιβάνης  δήλωσε στο Flashnews.gr ότι

\”η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και οι απαραίτητες εξετάσεις ταυτοποίησης θα δείξουν αφενώς αν το πτώμα είναι του δασολόγου και αφετέρου την αιτία του θανάτου\”.

Ο κ. Μπελιβάνης σημείωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και η διαδικασία της ταυτοποίησης του πτώματος θα είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία που ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Κώστας Πενταράκης έφυγε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου του 2011 , λέγοντας στη σύζυγό του πως θα πήγαινε μία βόλτα στην περιοχή των Ροδωπού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook