Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία ολοκληρώθηκαν και βρήκαν ηττημένο τον Νικολά Σαρκοζί. Ο ίδιος είχε πει ότι αν οι Γάλλοι δεν τον επανεκλέξουν θα παραιτηθεί από την πολιτική και θα επιλέξει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Μάλλον, η τέως Πρώτη Κυρία της χώρας δεν συμμερίζεται την άποψη του ήρεμου… καθώς είπε πως τώρα που ο άνδρας της αποσύρεται από την πολιτική, σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική και να κυκλοφορήσει και άλμπουμ…

Ο ίδιος ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον, καθώς γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά αφού δεν μπορεί να επιδοθεί σε διαλέξεις σε αμερικανικά πανεπιστήμια όπως πολλοί ομόλογοί του, ενώ έχει αποκλείσει και την ενασχόλησή του με την πολιτική μετά την προεδρική ήττα. Απίθανο είναι επίσης να επιστρέψει στη δικηγορία, αλλά καθώς η σύζυγός του έχει μεγάλη περιουσία, σίγουρα δεν χρειάζεται να εργαστεί ξανά. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει πολύ χρόνο να περάσει με την επτά μηνών κόρη του Ζουλιά.

Η εκπρόσωπος της Κάρλα, Veronique Rampazza, τόνισε: « Η Κάρλα δεν έβαλε σε αναμονή την καριέρα της λόγω της προεδρίας από τον Νικολά Σαρκοζί. Αντιθέτως, συνεχίζει να συνθέτει. Απλώς παραιτήθηκε – για πρακτικούς λόγους – από τις συναυλίες της, ενώ τώρα μπορεί να αρχίσει ξανά».

Η Κάρλα Μπρούνι έχει ένα στούντιο ηχογραφήσεων στο Παρίσι και σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της τα Χριστούγεννα. Ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία του «Quelqu\’un m\’a dit» (Somebody Told Me), που κυκλοφόρησε δέκα χρόνια πριν και πούλησε 2 εκατ. αντίτυπα κυρίως στη Γαλλία. Αν και οι κριτικοί ύμνησαν αυτήν της την προσπάθεια, προηγούμενα άλμπουμ της, «No Promises» και «Comme si de rien n\’était» (As If Nothing Had Happened), δεν έτυχαν καλής υποδοχής. Μετά τον γάμο της με τον Σαρκοζί το 2008 ύστερα από 80 ημέρες μόνο σχέσης, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν έφυγε λεπτό από τα φώτα της δημοσιότητας.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook