Στη Νεάπολη θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου στις 10 το πρωί  η επόμενη συνάντηση των εθελοντών όπου οι περιβαλλοντικές δράσεις θα συνεχιστούν στην Πλατεία Βερντέν και στη γύρω περιοχή καθώς και στον αύλειο χώρο έμπροσθεν του ΚΑΠΗ.
Στις δράσεις αυτές θα συμβάλλει και ο Δήμος Αγίου Νικολάου με ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα.

Την περασμένη Τρίτη 8 Μαΐου έγινε ο απολογισμός της εθελοντικής δράσης Let’s do it, που πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη με μεγάλη επιτυχία, από τον Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλη Μαρή παρουσία της κ. Μαρίας Κωστάκη μέλος του ΠΑΟΔΑΝ, της κ. Φορτετζανού Μαρίας μέλος της Δημοτικής Κοινότητας, της κ. Σόφης Κορομπύλια πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Νεάπολης, του κ. Γιώργου Μαυροειδή καθηγητή, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης κ. Σταύρου Τζώρτζη και άλλων φορέων και συλλόγων που συμμετείχαν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων από τις Βρύσσες, Βουλισμένη, Λατσίδα, μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου, με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίηση παρόμοιων δραστηριοτήτων στις περιοχές τους καθώς και την κατάρτιση προγράμματος προσεχών δράσεων.

Μετά από ευρύτατη συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό δράσης συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση των εθελοντών να γίνει στη Νεάπολη .

Στo πλαίσιo της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας Let’ s do it  οι διοργανωτές καλούν φορείς, συλλόγους και πολίτες των περιοχών που πραγματοποιούνται οι περιβαλλοντικές δράσεις να συμμετέχουν ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον!!

Την περιβαλλοντική δράση συντονίζει ο Δήμος Αγίου Νικολάου με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Μαρή, τηλέφωνο επικοινωνίας για τη δράση του Σαββάτου 12 Απριλίου 2012: 28410 25 931, 6948 579 210

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook