Τρεις διαφορετικές συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών έγιναν χθες σε Ηράκλειο και Χερσόνησο.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ένας 44χρονος καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 3 ποσότητες ηρωίνης, μικτού βάρους (0,5) γραμμαρίων έκαστη.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου συνέλαβαν έναν 28χρονο στη Χερσόνησο καθώς σε έλεγχο που του έκαναν βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου και κατασχέθηκε 1 μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους (0,4) γραμμαρίων.

Επίσης συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ένας 38χρονος .

Ειδικότερα, έπειτα από κλήση του Κέντρου Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, για οικογενειακό επεισόδιο, οι ανωτέρω αστυνομικοί, αναζήτησαν τον 38χρονο και κατά τον εντοπισμό του, πέταξε από το όχημα στο οποίο επέβαινε 1 χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 2,7 γραμμαρίων και 3 δισκία για τα οποία στερείται ιατρικής συνταγής.

Και στις τρεις περιπτώσεις την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook