Την έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται έξω από το Δημαρχείο Ηρακλείου, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης.
Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκθέτες του συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηρακλείου τονίζοντας τους ότι η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα κοντά στο βιβλίο το οποίο όπως επεσήμανε δεν είναι μόνο ένα εμπορικό προϊόν αλλά ένα λειτούργημα που διδάσκει, μορφώνει και ψυχαγωγεί.
Ο κ. Κουράκης κάλεσε τους Ηρακλειώτες να επισκεφθούν την έκθεση με τις χιλιάδες παλιές και νέες εκδόσεις .
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηρακλείου κ. Κυριάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο τη Δημοτική Αρχή αλλά και το προσωπικό του Δήμου για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης και τη στήριξή τους στο βιβλίο. 
Η έκθεση όπως είναι γνωστό θα λειτουργήσει έως τις 27 Μαΐου καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ.
Επίσης στο χώρο της έκθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα μουσική εκδήλωση, ενώ την Πέμπτη 17 Μαΐου την ίδια ώρα η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου θα ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες της έκθεσης .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook