Στον ίδιο χώρο αλλά διαφορετική ώρα θα μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενοι το Ανταλλακτικό Παζάρι που διοργανώνει για 10η φορά το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων.

Έτσι λοιπόν το 10ο Ανταλλακτικό παζάρι του ΔΑΧ θα γίνει αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 18:00μ.μ μέχρι τις 22:00 μ.μ στο γνωστό χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή, δίπλα στο στάδιο).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, κατά τη διάρκειά του ανταλλακτικού παζαριού θα υπάρχουν οι εξής δράσεις :

-παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους
-γραμματεία για πληροφορίες εγγραφών
-live μουσική από φοιτητές του πολυτεχνείου
-συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο
-συλλογή ρούχων που θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη
-συλλογή βιβλίων που θα δωριστούν στους κρατούμενους σωφρονιστικών ιδρυμάτων
-πολλά είδη προς ανταλλαγή με ή χωρίς μονάδες για μέλη ή χωρίς μονάδες για τα μη μέλη αρκεί να φέρουν οτιδήποτε να ανταλλάξουν με άλλα που θα υπάρχουν στο παζάρι.

Η επιθυμία μας για ενεργή αλληλέγγυα δράση έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Χανιώτικη κοινωνία. Προχωράμε αισιόδοξα γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει η ανθρωπιά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας

Ο στόχος μας βρίσκει αποδέκτες. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας επιβιώνουν ανταλλάσοντας ο καθένας αυτό που έχει, προϊόν ή υπηρεσία. Είναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.diktyoantallagonxanion.gr