Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 – Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)»

Στο πλαίσιο των παραπάνω πράξεων, η ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις, διάρκειας 100 ωρών, από τις οποίες οι 40 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 60 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e – learning).

Συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο θα υλοποιηθεί 1 Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, από 16/05/2012 έως και 27/06/2012 με το εξής θεματικό αντικείμενο:

“Αγγλική Εμπορική Ορολογία”

Η επιτυχής παρακολούθηση των Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ οδηγεί στην απονομή Πιστοποιητικού Δια Βίου Εκπαίδευσης και οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Μετά τη λήξη της υποβολής των αιτήσεων και την αξιολόγηση από την ΕΣΕΕ όλων των δικαιολογητικών ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ορίστηκαν τα παρακάτω:

1. Τόπος υλοποίησης του Προγράμματος : Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΙΔΕΟΝ (Πλατεία Ν. Πλαστήρα 10).

2. Εκπαιδεύτρια του Προγράμματος : κυρία Φασλή Παναγιώτα.

3. Εκπαιδευόμενοι στο Πρόγραμμα οι : Βασιλακάκης Μιχάλης, Βολακάκη Κωνσταντίνα. Γεωργιουδάκη Γεωργία, Δανέλης Μιχάλης, Ζυμβραγουδάκης Στέλιος, Ιερωνυμάκη Μανωλίτσα, Καλλιγιάννης Μάρκος, Κοτσίφη Καλλιόπη, Κοτσίφη Μαρία, Κουκουνάκη Αικατερίνη, Κουνδουράκη Χρυσή, Μακρή Ειρήνη, Μανωλάκη Ελένη, Μαρκογιαννάκη Χρυσούλα, Μπιρταρχάς Νεκτάριος, Νούλη Σοφία, Νταουντάκη Σοφία, Παϊζάνη Βασιλική, Πασχάλης Στέργιος, Πίτερη Ζαχαρένια, Σταυγιανουδάκης Ιωάννης, Σφηνιά Μαρία, Φωτάκη Ελισάβετ-Μαρία.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 16/05/2012 και ώρα 16.00 στο Ξενοδοχείο ΙΔΕΟΝ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook