Έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο η Παναχαϊκή ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της fl2. Η ομάδα της Πάτρας νίκησε στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου τον Ηρακλή Ψαχνών στο ένα από τα δυο μεγάλα ντέρμπι με 3-1 και έτσι έπιασε στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς τη Κόρινθο που αγωνίζεται τη Καθαρά Δευτέρα στη Ρόδο. Στη κορυφή, και προς το παρών τουλάχιστον, μόνος, είναι ο Πλατανιάς που χωρίς αγώνα ανεβαίνει στους 43 πόντους. Από την άλλη ο Ηρακλής έπεσε στη 4η θέση της βαθμολογίας με 38 β., με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί λίγο από τη κορυφή.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Δαμιανίδη ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ατματζίδης με σουτ έγραψε το 2-0.

Ο Ηρακλής ξαναμπήκε στη διεκδίκηση ενός αποτελέσματος με το γκολ του Φασρούκ στο 60’, αλλά ο Δελαπόρτας στο 82’ σφράγισε τη νίκη της Παναχαϊκής η οποία διατήρησε το αήττητο για όγδοο ματς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 67\’ δοκάρι με τον Ατματζίδη, με τον Ηλία Φυντάνη να μην χρησιμοποιεί καθόλου τον Ντίνο Πάγκαλο.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Χάχαλης, Δαμιανίδης, Ντίνας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Φούφουλας (83\’ Κωνσταντινίδης), Κοκλιώτης, Ουρτάδο (77\’ Λουμπαρδέας), Ατματζίδης, Κυβελίδης (61\’ Δελαπόρτας), Κοιλιάρας.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Μιχελής, Καλιμάνης, Ρεπετσάς, Αργυρός (71\’ Βαλαβάνης), Ζουλιώτης, Σέγκος, Ντελέκος (83\’ Παπαδόπουλος), Μάτσος, Βαγγέλη, Βλαχόπουλος (72\’ Ανέστης), Φαρουκ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τασσιόπουλος (Θεσσαλίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δαμιανίδης, Ιωάννου, Φούφουλας – Σέγκος, Μάτσος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook