Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Κρητικό, ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Λιβυκό.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 19/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 19/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 19/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους εντάσεως 2 μποφόρ.

Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook