Είχαν ρημάξει τις τουρίστριες στη Χερσόνησο δύο νεαροί που έκλεψαν μέχρι και… 5 ευρώ από Γαλλίδα που ήρθε στη χώρα μας να κάνει διακοπές.

Πρόκειται για ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας 17 ετών και τον 18χρονο φίλο του που συνελήφθησαν από τις αρχές καθώς όπως διαπιστώθηκε τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής επιδόθηκαν σε μπαράζ μικροκλοπών.

Ειδικότερα, κατά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, διαπιστώθηκε να έχουν στην κατοχή τους 2 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και 1 κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα ξημερώματα της 13-05  κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα, τέλεσαν τις παρακάτω κλοπές:

• Την 13-05-2012 και περί ώρα 02:30, στην περιοχή της Χερσονήσου, αφαίρεσαν από 19χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βρετανίας την ατομική της τσάντα, η οποία περιείχε μια 1 συσκευή κινητής τηλεφωνίας, 1  ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

• Την 13-5-2012 και περί ώρα 03:30, στην περιοχή της Χερσονήσου, αφαίρεσαν από αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, την τσάντα της, η οποία περιείχε 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

• Την 13-5-2012 και περί ώρα 04:30΄, στην περιοχή της Χερσονήσου, αφαίρεσαν από αλλοδαπή υπήκοο Γαλλίας την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των πέντε (5) ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Ο 17χρονος και 18χρονος, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook