Ενας κρυφός έρωτας με πρωταγωνιστές την πρώην \”πρώτη κυρία της Γαλλίας\” και τον νυν υπουργό Εξωτερικών βλέπει το φως της δημοσιότητας, μόλις ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, που στο παρελθόν έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι \”η μονογαμία είναι βαρετή\”, διατηρούσε μυστικό δεσμό με τον Λοράν Φαμπιούς στις αρχές του 2000. Αυτό ισχυρίζονται πηγές από το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, που μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά, αν και ανωνύμως, γι\’ αυτό τον δεσμό.

\”Η σχέση τους ήταν σύντομη αλλά γεμάτη πάθος\”, δηλώνουν οι πηγές, τις οποίες επικαλείται βιβλίο που αναφέρεται στη σχέση της Κάρλα με τον πρώην ένοικο των Ηλυσίων.

Η Βαλερί Μπένεμ έγραψε το βιβλίο \”Κάρλα και Νικολά: Η πραγματική ιστορία\” την εποχή που η Ιταλίδα τραγουδίστρια- μοντέλο παντρεύτηκε τον τέως Γάλλο \”υπερπρόεδρο\”, το 2008. Στο επίμαχο βιβλίο γίνεται καταγραφή των γνωστών εραστών της Κάρλα αλλά και των άγνωστων ερωτικών της σχέσεων.

Οι σταρ της ροκ Μικ Τζάγκερ και Ερικ Κλάπτον δεν ξέφυγαν από τα δίχτυα της τέως \”Πρώτης Κυρίας\” της Γαλλίας. Ο πιο διάσημος όμως εραστής της δεν ήταν άλλος από τον Σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό, Λοράν Φαμπιούς (σήμερα είναι διαζευγμένος).

\”Είναι αλήθεια ότι η σχέση τους ήταν γνωστή στα γαλλικά ΜΜΕ αλλά κανένας δεν μίλησε δημοσίσως γι΄αυτό, ίσως γιατί ούτε ο Λοράν Φαμπιούς ούτε η Κάρλα επιβεβαίωσαν ποτέ τον σύντομο δεσμό τους. Ενα πράγματα είναι βέβαιο. Στην Κάρλα πρέπει να αρέσουν οι πολιτικοί γιατί είχε συνάψει δεσμό και με τον πρώην υπουργό Λι Φερί\”, υποστηρίζει η Μπένεμ.

Ο 61χρονος Φερί, πρώην υπουργός Παιδείας, έβγαινε με την Κάρλα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά η σχέση της με τον 65χρονο Φαμπιούς βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας

\”Ηταν σύντομη αλλά γεμάτη πάθος και μάλλον θα ακούσουμε πολλά γι\’ αυτή από εδώ και πέρα \”, είπε πηγή από το Σοσιαλσιτικό Κόμμα που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει και τους δύο πολύ καλά.

\”Εκείνη την εποχή η Κάρλα ήταν αριστερή και είχε πολλούς φίλους στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Ο Φαμπιούς είχε γίνει ο νεαρότερος πρωθυπουργός της Γαλλίας, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και η Κάρλα το έβρισκε αυτό πολύ συναρπαστικό\”, πρόσθεσε η πηγή.

Το σύντομο ειδύλλιο πάντως είχε τελειώσει, προτού γίνει η γνωριμία της Κάρλα με τον Σαρκοζί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook