Ανατριχίλα, αγανάκτηση και αηδία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια 7χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ένα ορεινό χωριό της Ξάνθης!

Μάλιστα, η άτυχη μικρούλα που νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης, υφίστατο σεξουαλικά βασανιστήρια επί τουλάχιστον δύο χρόνια!
 
Η ανήλικη μαθήτρια της Α΄ δημοτικού που είναι μουσουλμάνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και της έγιναν ράμματα στην ευαίσθητη περιοχή, όπου έφερε εκδορές και θλαστικό τραύμα! Οι δράστες την είχαν τραυματίσει και στο πρόσωπο για να κάμψουν την αντίστασή της!
 
Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι δεν είχε πέσει θύμα βιασμού κατά φύση καθώς δεν βρέθηκαν ενδείξεις διακόρευσης και διάτρησης του παρθενικού υμένα, αλλά είχε κακοποιηθεί επανειλημμένα παρά φύσει και για χρονικό διάστημα που φτάνει τα δυο χρόνια!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το 7χρονο κοριτσάκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο ώσπου να βρεθεί το ίδρυμα που θα το αναλάβει, καθώς οι τοπικές αρχές δεν θεωρούν ασφαλή την επιστροφή του στο σπίτι του και τον οικισμό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook