Η παρουσίαση του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» είναι το αντικείμενο της εσπερίδας, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης την Τρίτη 22 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 πρώτος όροφος).

Σκοπός της εσπερίδας είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης του νησιού, για την πιστοποίηση με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την διαδικασία της πιστοποίησης.

Μάλιστα στο περιθώριο της εσπερίδας, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες της Κρήτης, θα έχουν την ευκαιρία να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για τη διαδικασία πιστοποίησης με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας».

Το πλήρες πρόγραμμα της εσπερίδας, έχει ως εξής:

-17:30 : Προσέλευση

-18:00: Θέμα: «Στρατηγικός Σχεδιασμός της Περιφέρειας (Κρητική Κουζίνα και Σήμα Ποιότητας)». Εισηγήτρια, Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής

-18:30: Θέμα: «Προδιαγραφές και διαδικασίες πιστοποίησης του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης». Εισηγητής, Φαίδων Χηνιάδης, Υπεύθυνος Πιστοποίησης «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας»

-19:00: Θέμα: «Τα οφέλη της πιστοποίησης και το πρόγραμμα προβολής από την Περιφέρεια Κρήτης». Εισηγήτρια, Ασπασία Σταυρουλάκη, Υπεύθυνη Προβολής «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας».

-19:30 : Ερωτήσεις – Συζήτηση

-20:00: Κλείσιμο εκδήλωσης και παραλαβή αιτήσεων Πιστοποίησης για το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης .