Με εκπληκτική ανατροπή στο φινάλε ο ΑΟΑΝ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2 απέναντι στο Μινώταυρο στις Μουρνιές για την 24η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή, τη στιγμή που η χανιώτικη ομάδα έχει \”αποχαιρετήσει\” την κατηγορία.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22\’ με τον Τσάνγκα, ενώ ο Μινώταυρος πέτυχε γκολ στο 37\’ με τον Τσικουδάκη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ λανθασμένα όπως δείχνει ο τηλεοπτικός φακός αφού ο νεαρός επιθετικός καλυπτόταν.

Στην επανάλψη ο Ψαράκης (48\’) λίγα λεπτά μετά την είσοδό του με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 71\’ από φάουλ του Καλαϊτζάκη ο Νταγκουνάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Η ανατροπή όμως ήρθε για τον ΑΟΑΝ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Δετοράκη αρχικά να ισοφαρίζει στο 83\’ με ασύλληπτο σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και τον Καουκάκη στο 90\’ να ολοκληρώνει την ανατροπή με εκπληκτικό σουτ από τα όρια της περιοχής μετά από φάουλ που εκτέλεσε με πάσα ο Μουτάκης.

Στο 91\’ ο Νταγκουνάκης πέτυχε κι άλλο γκολ για τους γηπεδούχους μετά από φάουλ του Καλαϊτζάκη το οποίο ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ, απόφαση που έφερε και πάλι τις διαμαρτυρίες των \”πρασίνων\”.

Στο 1\’ ο ΑΟΑΝ είχε δοκάρι σε πέναλτι του Καουκάκη (το κέρδισε ο Δετοράκης από τον Καβρουλάκη), ενώ στο 5\’ η κεφαλιά του Νταγκουνάκη \”έγλειψε\” το δοκάρι.

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Συροκάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης (88\’ Μιχάκης), Πατεράκης, Πλατώνης, Τσικουδάκης, Δημούσης, Καλαϊτζάκης, Νικολαΐδης (46\’ Ψαράκης), Καβρουλάκης (75\’ Θάνος), Νταγκουνάκης.

ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Φιορέτζης, Δέλλιος, Καουκάκης, Φαγάς (32\’ λ.τ. Κάτσης), Μουτάκης, Δετοράκης, Γκιάτα, Τσάνγκα, Δήμας (58\’ Χατζιάι), Μιντιούρης, Καρνιάτης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook