Αξέχαστο θα μείνει σε πολλούς celebrities το πρώτο τους φιλί, το οποίο σηματοδότησε, τα πρώτα τους ερωτικά σκιρτήματα!

Ξεκινάμε με τον Justin Bieber. Ο 18χρονος σήμερα τραγουδιστής, έδωσε το πρώτο του φιλί στα 12 του, και όπως λέει δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Μάλιστα παραδέχεται πως ήταν αρκετά… αδέξιο! Με την Selena Gomez ελπίζουμε να πήγε καλύτερα.

Η Jessica Alba πάλι, μπήκε από πολύ μικρή στα «ερωτικά βάσανα», καθώς το πρώτο της φιλί το έδωσε στην τρυφερή ηλικία των επτά ετών, ενώ λίγα χρόνια μετά, θυμάται πως φίλησε άλλο ένα αγόρι, το οποίο δεν έπλενε ποτέ τα δόντια του –αηδία-.

Ο Hugh Jackman, φίλησε το πρώτο του κορίτσι στα εννέα του, και θυμάται ακόμα πως την έλεγαν Sarah Dowsett. Μάλιστα της είχε πει πως την αγαπάει, και είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας… λατρείας!

Η Charlize Theron από την άλλη, χαρακτηρίζει το πρώτο της φιλί «απαίσια εμπειρία». Ήταν στα 13 της, μόλις είχε δει με το αγόρι της την ταινία «Παρασκευή και 13», και όλα ήταν τόσο… προμελετημένα, που το έκανε σαν αγγαρεία!

Ο Zac Efron πάλι, «περικυκλώθηκε» από κορίτσια σε νεαρή ηλικία, και αναγκάστηκε να παίξει το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια», το οποίο πρόσταζε να φιλήσει μια απ΄ όλες τους. Ε… και το έκανε!

Η Reese Witherspoon, θυμάται το πρώτο της φιλί με τον Graham, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη, αλλά την παράτησε επειδή… δεν είχε στήθος! Οι δυο τους, είναι μέχρι και σήμερα φίλοι στο Facebook.

Η Leighton Meester πάλι, άργησε να δώσει το πρώτο της φιλί, καθώς έφτασε στην ηλικία των 16, για να έρθει «κοντά» με έναν συμμαθητή της από το σχολείο, ο οποίος τη γύριζε συνέχεια σπίτι. Ωστόσο δεν θυμάται τίποτ΄άλλο όπως λέει, γιατί είχε πολύ άγχος!

Η Drew Barrymore από την άλλη, έδωσε το πρώτο της φιλί στα 11 της χρόνια, και θυμάται πως ήταν τέλεια εμπειρία!

Τέλος, ο Christian Bale, θυμάται πως ήταν μόλις επτά ετών όταν έδωσε το πρώτο του φιλί σε ένα κορίτσι ονόματι Barta, η οποία εργαζόταν σε… τσίρκο, στο ίδιο μέρος δηλαδή όπου δούλευε και η μητέρα του ηθοποιού

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook