Την απογοήτευσή της για τη συμφωνία την Ντόρας Μπακογιάννη με τον Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η πρόεδρος της διαλυθείσας πλέον Τοπικής Επιτροπής της ΔΗΣΥ στο Ηράκλειο Μανουέλα Κυρλάκη.

Η κ. Κυρλάκη ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες που την ψήφισαν στις εκλογές και έκανε λόγο για «κυβιστικές ολισθήσεις» (κωλοτούμπες) της Ντόρας Μπακογιάννη στον πολιτικό στίβο.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιον πολιτικό χώρο θα υποστηρίξει στις εκλογές και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση πλέον του κόσμου της ΔΗΣΥ με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

Η κ. Κυρλάκη δήλωσε πως η αναστολή της λειτουργίας του κόμματος έγινε χωρίς αρχές και πως οι τοπικές οργανώσεις το έμαθαν από την τηλεόραση. Τόνισε πως το 90% των τοπικών οργανώσεων της ΔΗΣΥ ήταν αντίθετες με την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ανέφερε πως δεν πρόκειται να στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη καθώς «ο Σαμαράς δεν είναι ο Ντε Γκωλ που θα σώσει την Ελλάδα».

«Όσοι φύγαμε από τη ΝΔ φύγαμε συνειδητά. Το αν και πότε θα γυρίσουμε θα το επιλέξουμε εμείς και όχι η κ. Μπακογιάννη. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με Φαήλους και Λαζαρίδιδες, πρόκειται για ένα συνονθύλευμα», πρόσθεσε.

 Ακούστε: 

(συνέντευξη στον Σκάι Κρήτης 92,1fm)