O μεγάλος ρώσικος τουριστικός οργανισμός “TEZ TOUR” στα πλαίσια της επιτυχημένης πορείας του στην Κρήτη, από το 2008 αλλά και της επιβεβαιωμένης αύξησης της ροής των πελατών του και στους πέντε Ελληνικούς προορισμούς, που σε επίπεδο Κρήτης αγγίζει το 75% σε σχέση με το 2011, εγκαινιάζει την συνεργασία του, για την θερινή περίοδο 2012, με την αμιγώς κρητική αεροπορική εταιρία “Bluebird Airways”, διοργανώνοντας μικρή τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης από Μόσχα.

Η τελετή, σε συνεργασία με “Bluebird Airways”, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χώρο στάθμευσης “L”, του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», την Κυριακή 27/05 και ώρα 17:00, με την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων των αρχών του κρατικού αερολιμένα , της ΥΠΑ και προσωπικά του αερολιμενάρχη, κ. Γιώργου Πλιάκα.

Η τελετή θα έχει τοπικό χρώμα και κάλυψη από Μ.Μ.Ε. με απώτερο στόχο την ανάδειξη τόσο της Κρήτης, ως αγαπημένου προορισμού, όσο και την τόνωση της αισιοδοξίας -που απαιτείται να επικρατήσει από όλους- στο μέτωπο του Τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook