Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε σπίτια στα Χανιά.

Στα γραφεία της ΔΕΗ στην περιοχή «Λίμνη Τσόντου» σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν να πάρουν σειρά από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ τονίζουν -σύμφωνα με τις αρχικές τουλάχιστον εκτιμήσεις- πρόκειται να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, οι οποίες θα πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Από τη ΔΕΗ είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνουν δεκτές 60 συνολικά αιτήσεις, ενώ ο αριθμός τους θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, πέρα από τις αιτήσεις που προωθήθηκαν, πολλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που παρουσιάσθηκαν στα γραφεία της ΔΕΗ με πλήρεις φακέλους.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο περιοχής Χανίων της ΔΕΗ, Μανώλη Κουφάκη, για την υποβολή μιας αίτησης θα πρέπει να παρουσιάζεται ο ιδιοκτήτης της οικοδομής ή σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, για να υποβάλλει για λογαριασμό του την αίτηση.

Με την κατάθεση της αιτήσεως γίνεται έλεγχος της πληρότητας του φακέλου και -αν υπάρχει πρόβλημα- ενημερώνεται εγγράφως ο ενδιαφερόμενος

energypress.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook