Πανευτυχής από την πραγματοποίηση του στόχου της κατάκτησης του τίτλου στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο aoepiskopis.gr ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης.
Ο ισχυρός άνδρας της ρεθυμνιώτικης ομάδας αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα με την στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μια δικαίωση για την ομάδα μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και της ανόδου στην football League2. Την επιτυχία αυτή νομίζω ότι την δικαιούμασταν, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και πήραμε δίκαια την άνοδο. Η ομάδα μας έχει πλάνο και όραμα έχουμε αρχές και φιλοδοξίες, είμαστε έτοιμοι για την παραπάνω κατηγορία. Θέλω να αφιερώσω αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Επισκοπής και του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την ομάδα μας».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook